"SAY BYE BYE TO ANY FLY!"

Vliegenschuiframen

Eenvoudig vaarwel zeggen tegen vliegen, muggen en andere insecten?


Vliegenraamspecialist.be biedt hiervoor de perfecte oplossing. Van zodra de zon zijn intrede doet, komen de insecten ook opdagen en die houden we natuurlijk liefst buiten. Wij bieden op maat gemaakte vliegenschuiframen voor Uw schuifdeuren, die toepasbaar zijn op materialen zoals pvc, aluminium of houten buitenschrijnwerk. Onze vliegenschuifdeuren zijn gemaakt van hoogwaardige gelakte aluminium profielen en zijn zowel in een enkele als een dubbele uivoering verkrijgbaar.

Profielen:
Het standaard profiel voor onze vliegenschuiframen heeft een breedte   van 22mm breed en een diepte van 34 mm. Een minder diep profiel kan       gebruikt worden in een situatie met bv rolluiken of screens.

Gaas:
Met vliegenschuiframen van Vliegenraamspecialist kan u eindelijk genieten van een mooi zicht op uw tuin zonder last te hebben van ongewenste gasten. Het degelijke insectengaas is van stevige kwaliteit en biedt tegelijk een   hoge transparantie en een discreet uitzicht.

Hoekverbindingen:
De perfect afgewerkte hoekenverbindingen zorgen voor  een hoogwaardige afwerking en een uitstekende stabiliteit van onze vliegenschuiframen.

Wielen en handgreep: 
Onze vliegenschuiframen zijn voorzien van stevige wielen bovenaan. Het klemsysteem dat de wielen op de bovengeleider klemt door middel van 2 vijzen, is dan ook makkelijk uitneembaar tijdens de winterperiode. De bediening gebeurt door middel van een elegenate S-handgreep.

Dierenluikje:
Voor de dierenliefhebbers kan ons vliegenschuifraam ook uitgerust worden met paneel onderaan dat kan voorzien van een honden- of kattenluik, dat door de klant zelf wordt aangeleverd. Wie liever geen luik verkiest, kan opteren voor de “petscreen”. Dit is een variant waarvan de kwaliteit nog iets beter is.


Kleuren:
Dankzij het brede kleurenpalet vormen onze vliegendeuren een perfect geheel met het buitenschrijnwerk van de woning. Onze standaardkleuren zijn antraciet grijs, wit, cremewit en bruin. Tegen meerprijs zijn alle andere ral-kleuren beschikbaar.

Leveringstermijn: Bij elke bestelling zorgen we voor een snelle en vakkundige plaatsing binnen een leveringstermijn van 2 à 4 weken,

 

Prijsaanvraag

Graag maken we kennis met Uw plannen. Zo weten we graag wat Uw wensen zijn, om U een gedetailleerde en vrijblijvende offerte aan te bieden. Nu informatie aanvragen? Klik hier.

Contactgegevens

Toonzaal + Atelier:
Nobels-Peelmanstraat 11
9100 Sint-Niklaas
Telefoon: 03 777 68 16
Fax: 03 778 25 62
BTW nr. : BE 0475.117.282

Facebook

Bezoek ons op facebook
en like onze pagina