"SAY BYE BYE TO ANY FLY!"

Vaste vliegenramen

Lekker genieten van de eerste lentezon of het zalige zomerweer met het raam open en toch geen last hebben van muggen of andere insecten die rond uw oren zoemen?

Vliegenraamspecialist biedt hiervoor de perfecte oplossing. Onze vaste vliegenramen kunnen voorzien worden op ramen in aluminium, pvc of hout. Voor elke situatie zoeken we naar de juiste oplossing, zodat ook de plaatsing op ramen met rolluiken, verluchtingsroosters of afwateringsneus geen probleem vormen.

Profielen:
Het standaard profiel dat we gebruiken voor vaste vliegenramen heeft een breedte  van 16mm breed en een diepte van 18,3mm. Een minder diep profiel kan  gebruikt worden in een situatie met bv rolluiken of screens. Een dieper  profiel kan een oplossing bieden indien de raamvleugel van het raam  voorzien is van een afwateringsneus. Onze vliegenramen worden in het midden voorzien van een tussenstijl  voor de stabiliteit en stevigheid.

Gaas:
Geniet u er ook van om de frisse wind door uw huis te laten blazen? Onze vliegenramen zorgen ervoor dat de ongewenste gasten buiten blijven. Het degelijke insectengaas is van stevige kwaliteit en biedt tegelijk een   hoge transparantie en een discreet uitzicht.

Hoekverbindingen:
De perfect afgewerkte hoekenverbindingen worden in verstek geplaatst voor  een hoogwaardige afwerking en een uitstekende stabiliteit van onze vliegenramen.

Eenvoudige plaatsing:
In een standaard situatie worden vaste haakjes onderaan en veerclipsen   bovenaan voorzien voor eenvoudige plaatsing. Soms is het ook nodig, indien deze bevestiging niet mogelijk is,  om naar een andere gepaste  oplossing te zoeken. Met onze ruime ervaring kunnen we normaal  gezien voor elke situatie een gepaste oplossing bieden.

Kleuren:
Dankzij het brede kleurenpalet vormen onze vliegendeuren een perfect geheel met het buitenschrijnwerk van de woning. Onze standaardkleuren zijn antraciet grijs, wit, cremewit en bruin. Tegen meerprijs zijn alle andere ral-kleuren beschikbaar.

Leveringstermijn:
Bij elke bestelling zorgen we voor een snelle en vakkundige plaatsing binnen een leveringstermijn van 2 à 4 weken.


Prijsaanvraag

Graag maken we kennis met Uw plannen. Zo weten we graag wat Uw wensen zijn, om U een gedetailleerde en vrijblijvende offerte aan te bieden. Nu informatie aanvragen? Klik hier.

Contactgegevens

Toonzaal + Atelier:
Nobels-Peelmanstraat 11
9100 Sint-Niklaas
Telefoon: 03 777 68 16
Fax: 03 778 25 62
BTW nr. : BE 0475.117.282

Facebook

Bezoek ons op facebook
en like onze pagina