"SAY BYE BYE TO ANY FLY!"

Plissé vliegenramen

Zijn het de muggen of vliegen die U het leven zuur maken? Zou u graag van het mooie uitzicht kunnen genieten , maar is een gewone vliegendeur geen mogelijkheid voor u?

Vliegenraamspecialist.be biedt hiervoor de perfecte oplossing. Wij bieden op maat gemaakte plissé deuren, die toepasbaar zijn op alle materialen zoals pvc, aluminium of houten buitenschrijnwerk. Onze plissé systemen zijn gemaakt van hoogwaardige gelakte aluminium profielen.

Gaas:
Het gaas wordt zoals een accordeon in elkaar gevouwen en opgeborgen in een alu behuizing.

Profielen:
Aan de bovenzijde wordt er een U-profiel geplaatst ; aan de onderzijde wordt er een fijne platte rail gemonteerd die dient als geleiding van de ketting in onze plissé-deuren. Dit systeem kan zowel met of zonder kader geplaatst worden, wat toelaat het systeem bijvoorbeeld op de dag van het raam te monteren.

Uitneembaar:
In de winter kan de plissé deur in zijn geheel weggenomen en opgeborgen worden en in het voorjaar weer teruggeplaatst worden.

Kleuren:
Dankzij het brede kleurenpalet vormen onze vliegendeuren een perfect geheel met het buitenschrijnwerk van de woning. Onze standaardkleuren zijn antraciet grijs, wit, cremewit en bruin. Tegen meerprijs zijn alle andere ral-kleuren beschikbaar.

Leveringstermijn:
Bij elke bestelling zorgen we voor een snelle en vakkundige plaatsing binnen een leveringstermijn van 2 à 4 weken,

Prijsaanvraag

Graag maken we kennis met Uw plannen. Zo weten we graag wat Uw wensen zijn, om U een gedetailleerde en vrijblijvende offerte aan te bieden. Nu informatie aanvragen? Klik hier.

Contactgegevens

Toonzaal + Atelier:
Nobels-Peelmanstraat 11
9100 Sint-Niklaas
Telefoon: 03 777 68 16
Fax: 03 778 25 62
BTW nr. : BE 0475.117.282

Facebook

Bezoek ons op facebook
en like onze pagina