"SAY BYE BYE TO ANY FLY!"

Vliegendeuren

Een degelijke en esthetische oplossing tegen vliegen en insecten?

Vliegenraamspecialist.be biedt hiervoor de perfecte oplossing. Van zodra de zon zijn intrede doet, komen de insecten ook opdagen en die houden we natuurlijk liefst buiten. Wij bieden op maat gemaakte vliegendeuren, die toepasbaar zijn op alle materialen zoals pvc, aluminium of houten buitenschrijnwerk. Onze opendraaiende vliegendeuren zijn gemaakt van hoogwaardige gelakte aluminium profielen.

Profielen:
Het standaard profiel voor onze vliegendeuren heeft een breedte   van 22mm en een diepte van 34 mm. Naargelang de behoefte van de klant voorzien we de vliegendeuren met een vol onderpaneel of een schopplaat om beschadigingen van schoenen te voorkomen. Voor de dierenliefhebbers kan deze schopplaat uitgerust worden met een honden- of kattenluik, dat zelf aangeleverd wordt door de klant. Wie liever geen luik verkiest, kan opteren voor de “petscreen”. Dit is een variant waarvan de kwaliteit nog iets beter is.

Gaas:
Het degelijke insectengaas is van stevige kwaliteit en biedt tegelijk een   hoge transparantie en een discreet uitzicht.

Hoekverbindingen:
De perfect afgewerkte hoekenverbindingen zorgen voor  een hoogwaardige afwerking en een uitstekende stabiliteit van onze vliegenramen.

Scharnieren en handgreep:
De opendraaiende vliegendeuren zijn standaard voorzien van stevige scharnieren en een elegante S-handgreep voor de bediening.

Kleuren:
Dankzij het brede kleurenpalet vormen onze vliegendeuren een perfect geheel met het buitenschrijnwerk van de woning. Onze standaardkleuren zijn antraciet grijs, wit, cremewit en bruin. Tegen meerprijs zijn alle andere ral-kleuren beschikbaar.

Leveringstermijn:
Bij elke bestelling zorgen we voor een snelle en vakkundige plaatsing binnen een leveringstermijn van 2 à 4 weken,

Prijsaanvraag

Graag maken we kennis met Uw plannen. Zo weten we graag wat Uw wensen zijn, om U een gedetailleerde en vrijblijvende offerte aan te bieden. Nu informatie aanvragen? Klik hier.

Contactgegevens

Toonzaal + Atelier:
Nobels-Peelmanstraat 11
9100 Sint-Niklaas
Telefoon: 03 777 68 16
Fax: 03 778 25 62
BTW nr. : BE 0475.117.282

Facebook

Bezoek ons op facebook
en like onze pagina